U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 4. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 4. jul najviše pišu o očekivanjima u vezi sa formiranjem nove Vlade Srbije, o povećanju broja zaraženih korona virusom, o dugovanjima državnih preduzeća, i o drugim temama.

ALO – List o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji piše u tekstu pod naslovom: „Zaustavite Kurtija, gura nas u krvoproliće“.

BLIC – List piše o svojim saznanjima u vezi formiranja nove Vlade, nakon izbora koji su održani 3. aprila „Svaki treći ministar leti iz Vlade Srbije!“. „10 stvari o novom udaru korona virusa“, list piše o povećanju broja slučajeva kovid-19.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kvinta udara na evropsku ‘petorku’ da prizna Kosovo“, list piše o svojim saznanjima o takvoj diplomatskoj inicijativi.

DANAS – „Vulin dokazao da je Vučić pričao s kriminalcima“, list piše o navodima o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Povodom izbora Miroslava Čučkovića za gradskog menadžera Beograda: „Nestručni ljudi hroničan problem SNS-a“.

INFORMER – U tekstu „Pokoriću sve Srbe“, o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, list piše da kosovki premijer Aljbin Kurti preti Srbima.

KURIR – „Državne zalihe zlata povećane sa 15,3 na 38,1 tonu“, list piše o zlatnim rezervama Srbije.

NOVA – „Vučić bi zbog kadrova morao da podnese ostavku“, intervju sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem. List piše o dugovanjima tri ključna državna preduzeća „Telekom, EPS i Srbijagas zadužili svaku porodicu 2.500 evra“.

POLITIKA – Intervju sa gradonačelnikom Beograda Aleksandrom Šapićem „Ubuduće višestruko veći penali za neodgovorne izvodjače“. O pritiscima da Srbija uvede sankcije Rusiji zbog rata u Ukrajini: „Srbija na liniji vatre“.

SRPSKI TELEGRAF – List o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji piše u tekstu pod naslovom: „Kurti priziva rat na Kosovu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.