U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 9. decembar 2019. godine

Dnevne novine u izdanjima za ponedeljak, 9. decembar, na naslovnim stranama pišu o reakcijama na dešavanja ispred Skupštine Srbije tokom subotnjeg protesta „Jedan od pet miliona“, o najavi krivične prijave funkcionera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata u slučaju „Jovanjica“ i o drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Pravda za Srbe spojila Handkea i Andrića“, naslov je intervjua srpskog reditelja Emira Kusturice za taj list.

DANAS – „Pokušaj aboliranja braće Vučić od afere“ o reakciji opozicije na najavu krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića. Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas o dešavanjima ispred Skupštine Srbije tokom subotnjeg protesta „Djilas: Udaranje zastavom nije kucanje, pogrešili smo“.

POLITIKA – „Gradjani se žale da ih policija razoružava, MUP demantuje“, o nezavničnim saznanjima tog lista da je u toku preregistracije oružja odbijeno pet odsto gradjana. „Trese nas jadranska mikroploča“ o nastavku potresa na Balkanskom poluostrvu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar