U trendu

Naslovne strane za sredu, 14. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 14. avgust pišu o uspehu Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, o afričkoj kugi svinja u Srbiji, o tome da je Srbija prva na rang listi Fajnenšel tajmsa po broju direktnih stranih investicija, o rešavanju kosovskog pitanja i drugim temama.

ALO  –  „Afrička kuga potvrdjena u Srbiji“ o rezultatima analize sumnjivih slučajeva svinja.

BLIC  –  „Srbija prva u svetu po stranim ulaganjima“, list piše o rang listi za 2019. godinu koju je objavio Fajnenšel tajms. „Pričajući o velikoj Srbiji, Djukanović pravi veliku Albaniju“, intervju akademika Matije Bećkovića.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Afrička kuga kosi svinje, država plaća“, list piše o tom virusu koji je potvrdjen u okolini Mladenovca. „Bolton forsira podelu Kosova“, list piše o rešavanju kosovskog pitanja.

DANAS  –  „Beograd zbog Unmika ne može da tuži Kosovo“, list piše o izostajanju reakcije Srbije na uvodjenje taksi od strane Prištine na srpsku robu. „Lideri opozicionog saveza sve bliži bojkotu“, list prenosi reakcije lidera Saveza za Srbiju povodom predstojećih parlamentarnih izbora.

INFORMER  –  „Zvezda za istoriju“ o uspehu Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona. „Stefan Nemanja stiže iz Rusije“ o dolasku spomenika Stefanu Nemanji koji će biti postavljen na Savskom trgu u Beogradu.

KURIR  –  „Vučić radi korisne stvari za Srbiju“ o izjavi muzičara Gorana Bregovića. „Političari se sami nude da izdaju zemlju“ o navodnim saznanjima tog lista kako funkcionišu strane obaveštajne službe.

POLITIKA  –  „U budžetu ima novca za velike investicije“, list piše o novom investicionom planu koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Zločin i dalje bez kazne“, list piše o 16. godišnjici od ubistva srpskih dečaka u Goraždevcu na Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Borjan heroj“ o uspehu crveno-belih u Ligi šampiona.

(Beta)

Napišite komentar