U trendu

Naslovne strane za sredu, 17. oktobar 2018. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 17. oktobar, najviše pišu o reakcijama na izjavu američkog ambasadora u Beogradu Kajla Skota da je Kosovo za SAD nezavisna država.

BLIC – „Ko i zašto uništava reke po Srbiji“, o mini hidrocentralama i štetnom uticaju na životnu sredinu. 

VEČERNJE NOVOSTI – „Skot vredjao usred Vlade, Zorana ćutala“, povodom izjave američkog ambasadora o Kosovu. „Rusima ne daju da se mole na Svetoj Gori“, o sukobu Carigrada i Ruske crkve. 

DANAS – „Stručnjaci nisu čuli za Vučićev recept za natalitet“, naslov je povodom izjave predsednika Aleksandra Vučića da spratnost stambenih zgrada utiče na radjanje većeg broja dece. „NATO: Odluka o formiranju kosovske vojske na vlastima u Prištini“, piše list pozivajući se na anonimne izvore.

POLITIKA – „Predstavnik Vlade Srbije trebalo je odmah da reaguje“, povodom izjave američkog ambasadora Kajla Skota. „Zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast vratiti Vojvodini“, naslov je intervjua sa liderom LSV Nenadom Čankom. „Zagadjenost vazduha u Smederevu prešla granice“, piše list, a o konačnoj verziji ustavnih amandmana pod naslovom „Za izbor sudija i tužilaca potrebne dve trećine glasova“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar