U trendu

Naslovne strane za sredu, 18. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 18. septembar 2019. pišu o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o rešenju kosovskog pitanja, o rekonstrukciji nedavno završene rekonstrukcije Trga Republike u Beogradu, o blokadi Rektorata Beogradskog univerzitata aktivista Udruženja Jedan od pet miliona i o drugim temama.

BLIC  –  „Holandjanka specijalni EU izaslanik za Kosovo?“ o Angelini Ajhorst koja bi trebalo umesto Federike Mogerini da posreduje u srpsko-albanskim razgovorima. „Nije bilo svadje sa Saletom i Dekijem“, izjava predsednika Košarkaškog saveza Srbije o dogadjajima tokom Svetskog prvenstva u Kini.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Nije naše da smenjujemo ministre“, izjava rektorke Beogradskog univerziteta Ivanke Popović o zahtevu aktivista Udruženja Jedan od pet miliona koji blokiraju Rektorat. „Oštetili Klinički za 26 miliona“, o hapšenju 13 osoba u Kragujevcu zbog malverzacija.

DANAS  –  „Nova rekonstrukcija donosi nove probleme“ o rekonstrukciji nedavno završene rekonstrukcije Trga Republike u Beogradu. „Univerzitet mora da odblokira strah“, izjava redovnog profesora Rudarsko-geološkog fakulteta i dopisnog člana SANU Vladice Cvetkovića.

KURIR  –  „Profesor i policajci dilovali drogu djacima“ o hapšenju petočlane grupe u Majdanpeku zbog prodavanja droge.

INFORMER  –  „Marin: Zvezdu niko ne sme da potceni“, izjava fudbalera Crvene zvezde Marka Marina pred meč protiv nemačkog Bajerna u Ligi šampiona. List piše da Predizborna kampanja u Austriji donosi neverovatna obećanja, pod naslovom „Kurc: Srbi, glasajte za mene, ja ću podržati podelu Kososva“.

POLITIKA  –  „Ćosić, Djindjić i ja jedini smo izneli nekakav plan o Kosovu“ izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o rešenju kosovskog pitanja. „Bugarski sud dao zeleno svetlo za gradnju Turskog toka“ o dozvoli koju je saudijski konzorcijum „Arkad“ dobio za izgradnju gasovoda od Bugarske do Srbije.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Vučić: Smenili bi Vesića a ništa 220 miliona evra štete na Mostu na Adi“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom rekonstrukcije nedavno završene rekonstrukcije Trga Republike u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.