U trendu

Naslovne strane za sredu, 20. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 20. jul pišu o poseti predsednika Egipta Abdela Fatah el Sisija Beogradu, o novom talasu epidemije korona virusa, o turističkoj sezoni i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – Bivša narodna poslanica i dete logoraš u Jasenovcu Smilja Tišma o slučaju neodlaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Jasenovac kaže „Otvorili su mi stare rane“.

BLIC – List piše da se srpski turisti u Crnoj Gori žale na visoke cene, pod naslovom „Papreno“. List piše i o najavljenim visokim temperaturama u pojedinim gradovima u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – O analizi tog lista zašto srpskom predsedniku nije dozvoljena poseta Jasenovcu „Vučićeva sveća bi osvetlila mrak oko Jasenovca“. O novom talasu epidemije „Sedmi talas korone se već ubrzano širi“.

DANAS – Analiza tog lista o sastancima predsednika Srbije sa parlamentarnim strankama, pod naslovom „Jedina svrha konsultacija da se pokaže ko saradjuje sa SNS“. O nastavku sudjenja vlasniku firme Jovanjica Predragu Koloviji „Svedok nije video marihuanu na Jovanjici“.

INFORMER – „Putin pravi savez sa Iranom i Turskom“, o sastanku predsednika tri zemlje u Teheranu. List prenosi i izjavu istoričara i lovca na naciste Efraima Zurofa „Hrvati, pustite Vučića u Jasenovac“.

KURIR – O opcijama za novu Vladu Srbije, analitičari kažu za list: „SNS i SPS blizu dogovora? Dačiću, Ružiću, Antiću i Milićeviću šanse za fotelje“. „Hrvatska vlada priznala da je slaba na neoustaštvo“, piše list o zabrani posete Jasenovcu Vučiću.

NOVA – Intervju sa predsednicom Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Radom Trajković „Crkva se na Kosovu ponaša kao ogranak SNS“. O poskupljenju struje „Skuplja struja gura cene hrane“. O turističkoj sezoni u Crnoj Gori „Nema para, nema Rusa, a i Srbi zakazali“.

POLITIKA – O poseti predsednika Egipta, nakon 35 godina „Proboj u bilateralnim odnosima i trgovini“. „Uništen neolitski lokalitet Usek u Beogradu“, prenosi list. O novom talasu korona virusa „Skoro 4.000 novozaraženih, raste pritisak na kovid bolnice“.

SRPSKI TELEGRAF – „Ne zaboravljamo bombardovanje Srbije, NATO da se izvini za ubistva“, list piše o poruci zvaničnog Pekinga Zapadu. O cenama na crnogorskom primorju u tekstu „U Budvi i Čanju skuplje nego u Nici i Monte Karlu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar