U trendu

Naslovne strane za sredu, 28. avgust 2019. godine

Beogradske dnevne novine na naslovim stranama izdanja za sredu, 28. avgust, najviše pišu o plasmanu Crvene zvezde u grupnu fazu Lige šampiona, o rejtingu stranaka, o tenku postavljenom ispred stadiona „Rajko Mitić“ u Beogradu, o bebi nadjenoj u kontejneru za smeće i o 80. godišnjici početka Drugog svetskog rata.

ALO  –  „Zvezda u Ligi šampiona, Marakana čeka Mesija“, list piše o plasmanu Crvene zvezde u Ligu šampiona. „Mirjana htela da ubije i prvo dete“, o bebi nadjenoj u kontejneru za smeće.

BLIC  –  O plasmanu Zvezde u Ligu šampiona list piše pod naslovom „Bravo, zvezdo“. Pod naslovom „Veće penzije od novembra“ o pregovorima Vlade Srbije i MMF.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Zvezda ponovo u eliti“, list piše o sinoćnoj utakmici Crvene zvezde i Jang Bojsa. List donosi rezultat istraživanja Ipsos-a: „Naprednjaci 53,4 odsto, SPS i Palma sustižu SzS“.

DANAS  –  „Tenk ispred Marakane kao simbol dvedesetih“ ispred stadiona Crvene zvezde. Razgovor s rektorkom Univerziteta u Beogradu Ivankom Popović: „Realnost je da bogati univerziteti ‘kupuju’ naučnike kao fudbalere“.

INFORMER  –  „Zvezda medju zvezdama“, list piše o plasmanu Crvene zvezde u grupnu fazu Lige šampiona. „Ona je bacila dete u smeće“, o majci bebe koja je pronadjena u kontejneru u Žarkovu.

KURIR  –  O uspehu Crvene zvezde list piše pod naslovom „Crevno-beli opet u Ligi šampiona“. „Porodila se pred sinom“, o slučaju u vezi sa bebom nadjenom u kontejneru.

POLITIKA  –  Uz „Obeležavanje 80 godina od početka Drugog svetskog rata“ list piše i o padu Beogradskog univeziteta na „Šangajskoj listi“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Zvezda je u Ligi šampiona“, list piše o plasmanu Crevene zvezde u to takmičenje. „Ovo je majka koja je bacila bebu“, o pronalasku majke bebe nadjene u Žarkovu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.