U trendu

Naslovne strane za sredu, 5. jun 2019. godina

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 5. jun, pišu o posledicama poplava u Srbiji, najavljenom sastanku predstavnika Beograda i Prištine u Parizu, poskupljenju putarine za 12 odsto i nastavku posete delegacije Srpske pravoslavne crkve Siriji.

ALO  –  „Djilas i Bastać započeli lov na novinare ‘ALO'“ o navodnom upadu predsednika Opštine Stari grad u redakciju tog lista.

BLIC  –  „Motiv i oružje glavna misterija“, list piše da je Viši sud potvrdio optužnicu protiv Zorana Marjanovića za teško ubistvo supruge Jelene Krsmanović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Tači odlazi u Pariz da sahrani ZSO“, list piše o najavljenom sastanku predstavnika Beograd i Prištine 1. jula u Parizu. O poplavama u Dragačevu i Lučanima tekst pod naslovom „Bjelica nam za pola sata sruši kuću“.

DANAS  –  Povodom ruske blokade izvoza mesa nekih proizvodjača iz Srbije tekst „Izvoznicima dva meseca za 35 ruskih primedbi“. Reagovanje diplomata povodom stava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o potezima Kvinte i EU: „Srpski predsednik ljut na Zapad zbog Kosova i izveštaja Evropske komisije“.

INFORMER  –  „Šteta od poplava 25.000.000 evra“ o navodnom iznosu štete od poplava koje su pogodile Srbiju ove nedelje. „Patrijarh se u Siriji sreo sa Asadom, teroristi mu prete“ o poseti poglavara Srpske pravoslavne crkve Irineja toj zemlji.

KURIR  –  „Albanci mogu da zaborave na sever, ko šta drži, njegovo je“ list donosi izjavu ministra spoljnih poslova Ivice Dačića o Kosovu.

POLITIKA  –  List piše da je Beograd „na meti“ stranih obaveštajnih službi: „Srpske političare vrbuju novcem i ucenama“. „Putarina poskupljuje 12 odsto“, tekst o izmenama zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara poslatom u skupštinsku proceduru.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Drmatično u Guči: Bujica nosila ljude i kamione“ o poplavama u Srbiji. „Luka Jović prvi Srbin u Realu posle 18 godina“ o transferu sprskog fudbalera u španski klub Real Madrid.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar