U trendu

Naslovne strane za subotu 2. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu 2. jul 2022. godine najviše pišu o političkim temama i pravcima spoljne politike.

ALO – „Jokiću 273 miliona dolara“, o novom ugovoru NBA košarkaša Nikole Jokića.

BLIC – Posle poruke Kristofera Hila list piše „Vlast hoće u EU, desničari ne veruju Americi“. Centralna tema naslovne strane „Posle gotovo dva i po meseca u inkubatoru – „Beogradske četvorke uskoro stižu kući“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da je EU saučesnik Prištine „Brisel znao za Kurtijev opasan plan“. „Krtice“ iz policije na direktnoj vezi sa narko bosom „Šarić iz ćelije davao naredjenje potpukovniku MUP-a“.

DANAS – Dve decenije od uvodjenja u obrazovni sistem verska nastava ima brojne probleme „Veronauka u praksi van kontrole prosvetnih vlasti“. Ambasador SAD Kristofer Hil kaže „Vučić i ja se ne slažemo u svemu, ali nastavićemo da razgovaramo“.

KURIR – „Život sa Borislavomn Pekićem nikada nije bio dosadan“, u autorskom tekstu piše LJiljana Pekić.

INFORMER – „Roming nikad skuplji“, o tome da je minut razgvora iz Egipta 400 a snimak na Instagramu 6.000 dinara. „Gde da letuje sa vaučerima od 15.000 dinara“, o tome gde gradjani mogu da iskoriste vaučere za letovanje u Srbiji.

NOVA – Koliko su koštale kampanje kandidata za predsednika Srbije „Vučić potrošio šest miliona, Ponoš ni 500 hiljada evra“. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstavio tim „Miroslav Čučković gradski menadžer“.

POLITIKA – Uoči početka konsultacija o parlamentarnoj većini „Socijalisti čekaju Vučićev poziv“. Potpredsednik SPS-a Djordje Milićević navodi „Politiku vraćamo sa ulice u institucije“.

SRPSKI TELEGRAF – „Djuka: Zorana , srećan put u opoziciju“, o stavu funkcionera Srpske napredne stranke Vladimira Djukanovića o novoj Vladi Srbije.
Ostale fotografije uz tekst

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.