U trendu

Naslovne strane za subotu 20. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu 20. novembar 2021. godine pišu o novim merama protiv kovida, problemima na gradilištu kineske fabrike Linglong i ostalim ekonomskim i političkim temama.

ALO – O sudjenju nekadašnjem zameniku šefa SPBOK Goranu Papiću „Stefanović mi rekao da pustim Mesara“.

BLIC – Krizni štab sledeće nedelje razmatra nove mere „Odluka o kovid propusnicama za utakmice i tržne centre“. List prenosi pisanje Gardijana „Prošlost Rio Tinta baca senku na nade Srbije u litijumsku revoluciju“.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi detalje budućeg sastanka u Rusiji „Vučić u Sočiju s Putinom o gasu“. Krizni štab uskoro o novim merama „Neophodne propusnice za teretane i salone lepote“.

DANAS –  O tome da je policija zabranila boravak radnika koji grade fabriku Linglong u dva objekta jer im je pretila opasnost po život „Vijetnamce držali pored boca za gas i buradi dizela“. Tragom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da na javnom servisu postoji spisak nepoželjnih gostiju „Crne liste na RTS za kritičare Vučića“.

INFORMER – „Djilas nudi šest mandata“, o razgovorima Stranke slobode i pravde sa Narodnom strankom i Demokratskom strankom. O borbi protiv korone „Profesor Biološkog fakultate razbio sve laži o vakcini“.

KURIR – List piše da postoji pobuna u SPS „Šta vas briga? Pustite nas da propadnemo do kraja“. „Miljković saslušan jer je žandarmu Vučku pretio smrću“, sa sudjenja zameniku šefa Službe za borbu protiv organizovanog kriminala SBPOK Goranu Papiću.

NOVA – List prenosi izjavu ministra gradjevinarstva saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića povodom kritika u javnosti zbog nehumanog tretmana radnika iz Vijetnama „Vijetnamci lepo zaradjuju u Srbiji i šalju pare kući“. Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović kaže „Ne zanimaju nas kvote i procenti, već isključivo pobeda“. Reditelj Kokan Mladenović govori o vremenu današnjice „Vreme umetničke i intelektualne kolaboracije“.

POLITIKA – Cetralna tema iz ekonomije „Rekordna izdvajanja za kapitalne investicije“. Otvaranje pogona kompanije „Bojsen“ u Subotici „Robotizovana fabrika će ubrzati razvoj Vojvodine“. Povodom popuštanja epidemijskih mera za decu „Od ponedeljka redovna nastava u svim školama“.

SRPSKI TELEGRAF – Iz crne hronika „Dijana uzela milione Saleta Mutavog“. „Vučić otvorio fabriku za 500 ljudi“, o dogadjaju u Subotici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.