U trendu

Naslovne strane za subotu, 25. maj 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od, subote, 25. maja pišu o trostrukom ubistvu u Novom Sadu, o Kosovu i sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predstavnika Srpske liste i izložbi umetnice Marine Abramović koja će biti postavljena u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu.

ALO  –  LIst donosi tekst o sastanku Vučića i predstavnika Srpske liste o Kosovu pod naslovom „Spremne oštre mere protiv Prištine“.

BLIC  –  „Ženu, tasta i taštu pred decom ubio macolom“, o trostrukom ubistvu u Novom Sadu. „Snažne mere protiv Prištine posle Pariza“, najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Marina izlaže u Srbiji posle 44 godine“, retrospektivna izložba „Čistač“ Marine Abramović, jedne od najvećih svetskih umetnica, biće u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, od 21. septembra 2019. do 20. januara 2020. godine

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Bankari opet deru dužnike“, konverziju duga rade po najvišim stopama umesto po onima koje su važile 31. marta. „Naš drim tim spreman za Kinu“, reprezentacija Srbije spremna za svetsko prvenstvo u košarci.

DANAS  –  „Srbija krije cenu državnih aviona, SAD i Nemačka ne“, list piše da tvrdnja premijerka Ane Brnabić da je u svim zemljama sveta podatak o predsedničkoj letelici strogo poverljiv – nije istinit. Pod naslovom „Tadić: Vučić je čitavu Srbiju izvrnuo naglavačke“, list prenosi intervju sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem.

INFORMER  –  „Vučić: ROSU se sprema za upad na sever KiM“ o održanom sastanku predsednika Srbije sa predstavnicima Srpske liste. „Masakr u Novom Sadu“ o trostrukom ubistvu u Novom Sadu.

KURIR  –  „Sprecijalci ROSU će da hapse Srbe. Pripremili smo oštar i snažan odgovor“ o sastanku predsednika Vučića sa Srbima sa Kosova.

POLITIKA  –  „Vučić: Neće se dočepati severa Kosova“, rekao je predsednik Srbije posle sastanka sa kosovskim Srbima. „Trostruko ubistvo u Novom Sadu“, ubijeni otac, majka i ćerka, osumnjičen ćerkin suprug. „Kazna doživotnog zatvora stupa na snagu 1. decembra“, o tome da počinilac trostrukog ubistva u Novom Sadu neće moći da bude osudjen na doživotnu kaznu zatvora jer izmene krivičnog zakonika kojim je uvedena takva kazna stupa na snagu 1. decembra.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Jokić igra za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini“ list piše o najavi da bi košarkaš Denvera Nikola Jokić mogao da igra za srpsku reprezentaciju na predstojećem Svetskom prvenstvu. „Vučić: Ne dam ‘Veliku Albaniju’ o sastanku Vučića sa kosovskim Srbima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.