U trendu

Naslovne strane za subotu, 26. maj 2018. godine

 Beogradski listovi na naslovnim stranama za subotu, 26. maj najviše pišu o odluci Vlade da posle tri godine ukine zakon o smanjenju penzija, ali i o mogućim promenama nosilaca vlasti i poseti predsednika RS Milorada Dodika Rusiji.

BLIC – „Maji Gojković kultura, Čanak vodi skupštinu?“, o velikim promenama u vlasti. „Isplata povećane penzije od novembra“, o ukidanju zakona o umanjenju penzija. „Kineska kompanija uplatila Jeremiću 1,3 miliona dolara“, list nastavlja da piše o finasijerima CIRSD koji su u „korupcionaškom skandalu“. 

VEČERNJE NOVOSTI – „Putin mi je rekao: Bićemo uz Srpsku“, naslov je intervjua sa predsednikom RS Miloradom Dodikom. „Penzije u proseku veće za 7,2 odsto“, o tome da je vlada odlučila da ukine zakon o umanjenu penzija. „Ima vakcina, a žene nam ubija rak“, o karcinomu grlića materice.

DANAS – „Potrebni su ljudi kojima birači nisu zasićeni“, kaže kadndidat DS za predsednika Zoran Lutovac. „Najmanje penzije će rasti najmanje, a najveće najviše“, o najavljenim promenama u visini penzija. „U Americi je pravi rat protiv obrazovanja dostupnog svima“, naslov je intervjua sa glumicom Mirom Furlan.

POLITIKA – „Kraj tenzije oko penzija“, o prestanku mera štednje za najstrije gradjane. „Dodik sa Putinom u Sankt Peterburgu“, o tome da je predsednik RS prisustvovao medjunarodnom forumu na poziv predsednika Rusije. „Siniša Mali predložen za ministra finansija“, piše list o odluci premijerke Ane Brnabić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.