U trendu

Naslovne strane za subotu 8. avgust 2020. godine

Dnevne novine u izdanjima od subote 8. avgusta na naslovnim stranama prenose izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, donose razgovore sa Tanjom Fajon, Sašom Paunovićem, a pišu i o iznenadnoj smrti košarkaša Majkla Odžoe.

ALO – „Vučić ima četiri opcije za vladu“, o predvidjanima koji će biti sastav nove izvršne vlasti.

BLIC – O psihološkim problemima u doba epidemije korone „Da li nam je život na pauzi“. „Odlazak nežnog diva“, o tome da je preminuo nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžoa.

VEČERNJE NOVOSTI – „U Briselu ću tražiti da se konačlno formira ZSO“, list u naslovu citira predsednika Srbije Aleksandra Vučića o susretu sa delegacijom Prištine najavljenom za septembar. „Stalo srce diva“, takodje o tome da je preminuo nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžoa.

INFORMER – „Kraj drugog talasa korone 17. septembra“, tekst je o situaciji u vezi s virusom korona. O letovanjima u inostranstvu „Ništa od mora, ni Bugarska ne otvara granice pre septembra“.

KURIR – U tekstu „Vučić: Protiv sam seče u Košutnjaku, ko normalan bi to podržao“ piše da je predsednik Srbije podržao obustavljanje seče šume na 19 hektara radi izgradnje stambeno-poslovnih objekata.

DANAS – Pod naslovom „Zašto je nabavka medicinske opreme ‘strogo poverljiva'“, list piše da „Vlada krije podatke o trošenju javnih sredstava tokom epidemije“. Razgovor sa odlazećim gradonačelnikom Paraćina i bivšim zamenikom predsednika Demokratske stranke Sašom Paunovićem „Opozicija i dalje čeka da se ‘iskrcaju saveznici’ na Balkan“.

POLITIKA – „Formiranje ZSO uslov za nastavak dijaloga“, takodje prenosi reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića o susretu sa delegacijom Prištine najavljenom za septembar. Intervju sa predsednicom Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i Evropske unije Tanjom Fajon „Razgovori s Vučićem su žustri, ali iskreni“.

SRPSKI TELEGRAF – Epidemiolog Predrag Kon u intervjuu za ovaj list „Pljuju me oni za koje bih stavio ruku vatru“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar