U trendu

Naslovne strane za utorak, 12. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o energetskoj krizi, političkim temama, tenisu i dešavanjima u regionu.

BLIC – O uspehu srpskog tenisera Novaka Djokovića koji je sa 21 grend slem titulom na korak od Španca Rafaela Nadala, list piše pod naslovom „Noleta od Nadala deli vakcina ili pravo čudo“. Tužilaštvo ispituje tragičan slučaj lečenja „Posle tretmana kod fizijatra ostao nepokretan, pa preminuo“. „Do kraja leta biće još dosta tropskih talasa“, list prenosi prognoze meteorologa.

VEČERNJE NOVOSTI – O problemu nedostatka gasa sa kojim je suočeno tržište zapadnih zemalja „Nemci, kraće se tuširajte“. O stečaju turističke agencije iz Novog Sada „Bez putovanja i novca ostalo hiljadu putnika“.

DANAS – Pravnici o nagloj promeni stava Vrhovnog kasacionog suda da se uz minimalac ne isplaćuje topli obrok i regres „Vlast naručuje presude od suda“. O tome da inspektor Slobodan Milenković u svojstvu gradjanina daje izjavu tužilaštvu „Opozicija podržava policajca, ali ne poziva na proteste“. List piše da Javno preduzeće „Srbija šume“ ne šalje drvnu gradju peletarima „Cena peleta stigla na 380 evra“.

ALO – List piše o opozicionim partijama „Ludilo: Opozicija se svadja zbog Vučića“.

INFORMER – List piše o povećanju broja zaraženih korona virusom u zemljama koje posećuju turisti iz Srbije „Pažnja! Korona divlja u Grčkoj 18.000 zaraženih dnevno“.

KURIR – O teniseru Novaku Djokoviću list piše u tekstu „Novak“.

NOVA – List piše o tome ko bi mogao da zameni Aleksandra Vučića na čelu vladajuće stranke „Brnabićeva i Vučević najbliži fotelji novog predsednika SNS“. „Čija je vila u kojoj živi Vulin“, o kući u kojoj živi ministar unutrašnjih poslova. O Kliničkom centru Vojvodine „Dve godine pregledaju ljude pomoću aparata koji daje lažne rezultate“.

POLITIKA – O dešavanjima u susednoj Crnoj Gori „Da li će vladu Crne Gore spasiti pristalice Temeljnog ugovora“. O energetskoj krizi „Obustavljeno snabdevanje Severnim tokom jedan“.

SRPSKI TELEGRAF – „Sedam godina se ćuti o pokušaju ubistva Vučića u Srebrenici“, list piše o napadu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tadašnjeg predsednika Vlade, u Memorijalnom centru u Potočarima 2015. godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.