U trendu

Naslovne strane za utorak, 17. jul 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama za danas najviše pišu o susretu predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju, a pišu i o lošem poslovanju EPS-a, prevarama turističkih agencija i korišćenju elektronskog recepta.

ALO  –  O susretu predsednika SAD i Rusije „Sastali se najmoćniji ljudi na planeti“. O pobedi tenisera Novaka Djokovića na Vimbldonu „Novak već dogodine ponovo na tronu“. List piše o Naftnoj industriji Srbije „NIS teroriše radnike na svojim pumpama“.

BLIC  –  „Istražićemo tokove novca i javašluk na višim školama“, naslov je intervjua sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Ulaz kolima na Zlatibor koštaće 100 dinara“, o novoj taksi. „Poslednji svedok koji je video Jelenu pre ubistva“, naslov je teksta u kojem se navode detalji optužnice za ubistvo pevačice Jelene Marijanović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Tramp i Putin, novi put ka miru“, o istorijskom susretu dva predsednika. „Kao da je cilj da zaboravimo Oliverovu smrt“, kaže za list Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića. „Kuće na putu čeka rušenje“, o legalizaciji objekata.

DANAS  –  „Nesposobnost koštala EPS 5,4 milijarde“, o slabijim rezultatima u 2017. i o tome da je za uvoz struje dato 40 milijardi više u odnosu na 2016.godinu. „Tončev: Nisam ćerku zaposlio preko veze, pripremala se godinu dana“, kaže za list državni sekretar MSP Ivica Tončev povodom konkursa za pripravnike u Ministarstvu spoljnih poslova. „Za dva meseca domaće turističke agencije prevarile hiljadu putnika“, piše list.

INFORMER  –  List piše o tome gde Srbi letuju ovog leta i o cenama aranžmana „Srbi navalili na last-minute“. O susretu Trampa i Putina „Predlažu podelu Kosova“. O tome kako su reprezentativci hrvatske slavili drugo mesto na Svetsko prvenstvu u fudbalu „Hrvati slavili sa ustašom Tompsonom“.

KURIR  –  O susretu dva predsednik SAD i Rusije „Tramp i Putin kao u ringu“. O prelasku fudbalera Kristijana Ronalda u Juventus „Najveća histerija u istoriji Juventusa, stigao Ronaldo“. O tome kako je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović navijala na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji gde su igrale Hrvatska i Francuska.

POLITIKA  –  „Tramp i Putin oči u oči“, o sastanku predsednika SAD i Rusije u Helsinkiju. „Pola godine od ubistva Olivera Ivanovića istraga stoji u mestu“, povodom ubistva lidera Gi SDP Olivera Ivanovića. ; „Elektronski recept važi u celoj Srbiji“, o tome da su elektronski recepti od početka meseca zamenili papirne.

SRPSKI TELEGRAF  –  O susretu predsednika SAD i Rusije „Putin: Sa Trampom ću rešiti pitanje Balkana“. List piše da je u saobraćajnoj nezogi poginula pevačica Rozita Trajković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.