U trendu

Naslovne strane za utorak, 17. oktobar 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama pišu o 100 dana Vlade Srbije, ustavnim promenama, komentaru predsednika Aleksandra Vučića na pevanje ministra spoljnih poslova Ivice Dačića tokom večere u čast turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović, kao i o drugim temama.

BLIC  –  „Jelenina sestra želi da preuzme brigu o detetu“, o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović. „Amfilohije: Srpkinje su veće ubice od Hitlera“, list navodi da je mitropolit crnogorsko-primorski tokom liturgije rekao da su Srpkinje „postale majke čedomorke“.

ALO  –  „Turisti iz EU dolaze da u Srbiji siluju kuce“, list piše da se u Beogradu nalazi više „životinjskih bordela“ čije usluge koristi klijenti iz Nemačke, Švedske, Holandije i Britanije. „Zoran: Debela si, Jelena idi da trčiš“ o svedočenju seste ubijene Jelene Marjanović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Biće smena ministara ako ne bude rezultata“, za list kaže premijerka Srbije Ana Brnabić. „Dačić pokazao šarm pevajući i Erdoganu“, za list kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Ubica ostavio tragove obuće“, o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović.

DANAS  –  U „Srbija iz Ustava briše autonomiju Kosova“ list pozivajući se na diplomatske izvore navodi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u martu 2018. godine spaja rezultate unutrašnjeg dijaloga o kosovskom pitanju sa ustavnim promenama. „Antić: Imamo dokaze da nas VBA prati“, predsednik Vojnog sindikata Novica Antić tvrdi da ministar odbrane Aleksandar Vulin nije demantovao da su članovi tog sindikata pod prismotrom. List piše i da nije izgledna koaliciona saradnja Demokratske stranke sa Inicijativomo „Ne da(vi)mo Beograd“ u „Lazović: Nemamo o čemu da pričamo sa Šutanovcem“.

INFORMER  –  „Zatvorite Haški sud pustite Mladića“ – o zahtevu ruskog šefa diplomatije Sejgeja Lavrova. „Albanski specijalci čuvaju Partizan“ o utakmici najvišeg rizika u Elbasanu. „Zoran je Jelenu psihički mučio“ list prenosi iskaz sestre ubijene Jelene Marjanović.

KURIR  –  „Jelenina sestra: Uzeću Zoranu malu Janu“ o svedočenju sestre ubijene pevačice. 

POLITIKA  –  „Podele medju Srbima pred lokalne izbore“, o lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji zakazanim za 22. oktobar. „Otac i brat Zorana Marjanovića odbili da svedoče“, o istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše da je „Andjelina (Džoli) montirala zatvor Srbima u Hagu“ i da postoje poverljiva spisa da je glumica pomagala haškom tužiocu Okampu. „Teodora: Jelena je bila sluškinja, a Zoran despot“ o svedočenju sestre ubijene Jelene Marjanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar