U trendu

Naslovne strane za utorak 2. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovim stranama izdanja za utorak 2. avgust 2022. godine, bave se prvenstveno dešavanjima na severu Kosova i konstituisanjem Skupštine Srbije.

ALO – „Ameri zauzdali Kurtija“, o dogadjima na severu Kosova povodom najave Prištine da će početi da primenjuje odluku o preregistraciji vozila i o ličnim dokumentima. List piše i da medju mladima vlada opasan trend „Klinci se navukli na vijagru“.

BLIC – O odnosima Beograda i Prištine „Šta može da se promeni na Kosmetu za 30 dana“. List piše i o najavama meteorologa „Vraća se Lucifer, krajem nedelje do 40 stepeni“.

VEČERNJE NOVOSTI – O situaciji na Kosovu „Bojali smo se da opet ne pucaju na naše ljude“. O konstituisanju Skupštine Srbije list prenosi kritike vladajuće većine povodom govora poslanika opozicije Vladete Jankovića koji je kao najstariji predsedavao sednicom „Janković zakuvao već na početku“.

DANAS – „Računi za struju skaču čak 11,5 odsto, a ne 6,5“, o najavljenom poskupljenju. Povodom odustajanja Prištine od primene odluke o preregistraciji vozila i ličnim dokumentima „Odlaganje daje vreme Vučiću da se predstavi kao mirotvorac“.

INFORMER – O mogućem sukobu oko Tajvana „Preti rat Amerike i Kine“. „Kurti je temipirana bomba“, o dogadjajima na sveru Kosova.

KURIR – Pod naslovom „Čudo“ piše da je Amerika prvi put stala na stranu Srbije po pitanju dogadjaja na severu Kosova.

NOVA – O prvoj sednici Skupštine Srbije „Zbog Jankovićevog govora narpednjaci šutirali klupe“. Intervju sa potpredsednikom Narodne stranke Borislavom Novakovićem „Novi Sad je okupiran, terorišu ga Andrej Vučić i Zvonko Veselinović“.

POLITIKA – „Konstituisan prvi novi saziv Skupštine Srbije“, o prvoj sednici parlamenta. „Šekler: Kombinovanje vakcina dobro štiti od svih sojeva korone“, list prenosi ocenu imunologa Milanka Šeklera. „Diplomatska pobeda Beograda na silom“, o dešavanjima na severu Kosova.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučićeva vojska će vas zgaziti“, o dešavanjima na severu Kosova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar