U trendu

Naslovne strane za utorak, 23. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 23. avgust 2022. godine najviše pišu o izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića o sastancima u Briselu, ali i o drugim političkim i ekonomskim temama.

BLIC – O sankcijama EU Rusiji „Ostajemo bez nafte, gde ćemo je sad kupovati“.

VEČERNJE NOVOSTI – O reakciji Hrvatske na podizanje optužnice za ubistva na Petrovačkoj cesti, list piše u tekstu „Srbiju koče na putu u EU, zbog svojih zločinaca“. O političkoj krizi u Podgorici „Pad Vlade ugrožava i Temeljni ugovor“.

DANAS – List donosi ocene analitičara u tekstu pod naslovom „Vučić hoće da relativizuje odgovornost za krizu“. Izjava prištinskog analitičara Škeljzena Malićija o reakcijama Prištine na govor Vučića „Kurti dobio pohvale albanske javnosti“.

NOVA – Intervju sa nekadašnjim ministrom za Kosovo i Metohiju Goranom Bogdanovićem „Zbog izjave da smo saterani u ćošak, Vučić treba da podnese ostavku“. O izjavi Vučića o zabrani uvoza ruske nafte od novembra, pod naslovom „Sankcije znače skuplje gorivo“.

POLITIKA – O sastanku ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom „Srbija nije postala deo antiruske histerije“. „Od naredne školske godine menja se mala matura“, navodi list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar