U trendu

Naslovne strane za utorak, 24. april 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o uvodjenju recipročnih mera Hrvatskoj nakon odluke hrvatskih vlasti da zabrani ulazak u tu zemlju ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu, o samoubistvu pripadnice Vojske Srbije, koja je bila u petom mesecu trudnoće i drugim društvenim i političkim temama.

ALO  –  Pod naslovom „NIS nam uvaljuje prljavo gorivo“ list piše da NIS skupo prodaje naftu i derivate lošeg kvaliteta. List u tekstu „U Srbiji nepožljeni Bulj, Medved ili Plenković?!“ piše o tome kome će srpska vlada zabraniti ulazak.

BLIC  – O navijaču sa južne tribine Stefanu Markoviću: „Pravio haos na derbiju pa postao vodja navijača“. „Pripadnica vojske se ubila u petom mesecu trudnoće“, o samoubistvu trudnice. O najavi uvodjenja recipročnih mera Hrvatskoj „Uzvratićemo recipročno Hrvatskoj“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O tome da Srbija uzvraća udarac Hrvatskoj nakon odluke hrvatskih vlasti da zabrani ulazak ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu „Zabranjuje se ulaz za Jastrebove iz Zagreba“.“Trudnica se ubila pet dana pred venčanje“, o samoubistvu trudnice koja je bila pripadnica Vojske Srbije.

DANAS  –  O dve godine od rušenja u Hercegovačkoj „Fantomi iz Savamale nisu otkriveni, niti je ko optužen“. O najavljenom protestu opozicije i NVO u Nišu „Gradjani sa sloganima Iš iz Niš“. List piše i da REM raspisuje novi konkurs za nacionalne televizije „BK TV konkuriše za nacionalnu frekvenciju“.

INFORMER  –  Pod naslovom „EU voli ustaše“ list navodi da je EU još jednom „sramno zažmurila“ pred „bujanjem nacizma u Hrvatskoj“. „Tači i Haradinaj su mafijaši“, list piše o izjavi bivšeg američkog kongresmena Džozefa Diogardija, koji je svojevremeno prvi otvorio pitanje Kosova u SAD.

KURIR  –  „U Vladi 30 obolelo od malih boginja“, list piše da su ministri i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u opasnosniti od dobijanja malih boginja i da najviše obolelih ima u sektoru ministarke gradjevinarastva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović. „Vratićemo Hrvatima istom merom“ – o uvodjenju recipročnih mera Zagrebu.

POLITIKA  –  U tekstu „Prištinska platforma dijalog čini besmislenim“ list piše o platformi o dijalogu Prištine i Beograda. „Deca sve češće žrtve pedofila“, tekst u kojem list piše da se takvi slučajevi povećavaju svake godine.

SRPSKI TELEGRAF  –  List na naslovnoj strani najavljuje tekst „Voditelju ugrožen život: Ubićemo (Milomira) Marića zbog (Ramuša) Haradinaja“. List navodi „počela operacija završni udarac“ odnosno da bi Amerikanci da „očiste“ ruski uticaj u Srbiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar