U trendu

Naslovne strane za utorak, 25. jun 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, mahom pišu o poplavama koje su zadesile delove Beograda posle provale oblaka u nedelju, 23. juna.

ALO  –  Pod naslovom „Potop“ list piše o poplavama koje su zadesile neke delove Beograda. „Umiraćemo od gladi i tropskih bolesti“, list piše da svetski meteorolozi predvidjaju da će Srbija i Balkan biti „najviše pogodjeni“ klimatskim promenama usled povećanja globalne temperature.

BLIC  –  „Premijerka će postati član SNS“, list piše da će predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u narednih nekoliko nedelja učlaniti u Srpsku naprednu stranku. „Iz reke izvadili gume, smeće, delove kamiona“, o čišćenju Gabrovačke reke u Nišu i kupališta u Boljevcu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Izmislili su mi oca i majku“, priča Mladja Radivojević koji je kao beba ukraden iz porodilišta. „Voda ušla u kuće, sada prete zaraze“, obilna kiša u nedelju poplavila delove Beograd, a na nekim mestima izlile se i fekalne vode. „Poslanici ne smeju ni na odbore“, odluka je Demokratske stranke.

DANAS  –  „Odgovorna vlast u Beogradu jer nije ulagala u infrastrukturu“, o uzrocima poplava u Beogradu. „Jovanović: Montiran proces bez dokaza“, o privodjenju na saslušanje potpredsednika Narodne stranke Nikole Jovanovića. „Polovnjaci od 2.000 evra po Vučiću odraz višeg standarda“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o gužvama u Beogradu.

INFORMER  –  „Nevreme pravi haos“, list piše o poplavama u Beogradu. „NATO vežba desant na Srbiju“, list piše da će u Hrvatskoj 29. juna početi vojna vežba „Brzi odgovor“.

KURIR  –  „Potop“, list piše o poplavama koje su zadesile delove Beograda nakon provale oblaka u nedelju. „Robijaš napao gradonačelnika šrafcigerom“, list piše da je u kuću gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića u ponedeljak ujutru provalio muškarac koji je pokušao da odnese dragocenosti.

POLITIKA  –  „Severu Kosmeta preti humanitarna katastrofa“, list piše da mleka nema već nekoliko dana, potrošene su i zalihe brašna, a za dva dana neće biti hleba. „Potop u naseljima na levoj obali Dunava“, o poplavama koje su zadesile delove Beograda posle obilne kiše. „Za indeks na Stomatološkom fakultetu bore se četiri srednjoškolca“, o upisu na fakultet.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Poplave još danas, od sutra pakao“, list piše o vremenskim prilikama u Srbiji. „Ne nosim šanel torbice na mitinge“, intervju ministarke gradjevinarstva Zorane Mihajlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.