Naslovne strane za utorak, 30. mart 2021. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 30. mart 2021. godine pišu o borbi protiv korone i vakcinaciji, političkim temama i slučaju glumca Branislava Lečića kojeg je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

ALO – List piše o otvaranju grčke granice za turiste iz Srbije „Za Grčku dobra svaka vakcina ili test“. Prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Pustite Krizni štab da radi svoj posao“.

BLIC – Sud u Hagu spremio dokaze „Tači kriv za logor i masakr žetelaca“. „U Grčku sa bilo kojom vakcinom“, o otvaranju grčke granice za gradjane Srbije. O iskazu glumice Danijele Štajnfeld da je silovao kolega Branislav Lečić „Čeka se odluka tužioca“.

VEČERNJE NOVOSTI – O odluci grčkih vlasti da turistima iz Srbije otvore granice „Ko primi vakcinu, u Grčku preko reda“. List piše da Dveri prave svoju opoziciju „Boško bi da šefuje“.

DANAS – O tome da i dalje traje masovno vakcinisanje gradjana iz regiona „Vlast napravila gužvu jer vakcini ističe rok“. List piše da je u tabloidima i delu javnosti pokrenuta hajka na Danijelu Štajnfeld „Od žrtve do mete tabloida“.

INFORMER – „U Grčku od aprila sa svim vakcinama“, o odluci grčkih vlasti da otvore vrata za srpske turiste. O slučaju glumca Branislava Lečića kojeg je koleginica optužila za silovanje, list piše da njegova supruga ne veruje u te navode „Nina brani Lečića na sudjenju“.

KURIR – Pod naslovom „Šok otkriće“ list prenosi navode bivšeg upravnika Centralnog zatvora Dragiše Blanuše da nije dao da Slobodan Milošević tokom procedure izručenja Haškom tribunalu bude vezan na teritoriji Srbije.

POLITIKA – Inicijativa SZO, Saveta Evrope i svetskih lidera „Potrebno je jedinstvo u borbi protiv kovida 19“. List citira predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Vakcinisaću celu naciju“.

SRPSKI TELEGRAF – „Ministarka u biznisu sa peračem para Velje Nevolje“, list piše da Marija Obradović saradjuje sa kriminalcima. O glumcu Branislavu Lečiću i njegovom reagovanju na optužbe za silovanje „Zakazali mi streljanje zbog laži o silovanju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.