U trendu

Naslovne strane za utorak 31. januar 2023. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 31. januar 2023. godine najvše pišu o uspehu Novaka Đokovića i o izjavi predsednika Hrvatske i dešavanjima u vezi sa Kosovom.

ALO – „Mali: Prve uvećane penzije stižu 2. februara“, o isplati penzija. List piše o pobedi tenisera Novaka Djokovića na turniru u Australiji u tekstu „Osveta Srbina“.

BLIC – O Novaku Đokoviću koji je posle osvojenog Australijan opena ponovo na prvom mestu „Tajna Novakove glave“. O izjavi predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da je međunarodna zajednica anektirala Kosovo „Hrvati priznali da nam je oteto Kosovo“.

VEČERNJE NOVOSTI – Najveći deo naslovne strane posvećen Novaku Đokoviću i broju njegovih titula „Rekord sigurno pada, Novak napada kotu 25“. List piše da uz plan Evropske unije za Kosovo postoji i non-pejper dokument „Zapadne sile ne isključuju novi ‘Rambuje'“.

DANAS – O mogućem uticaju aktuelnih problema sa Kosovom na homogenost Srpske napredne stranke „SNS opstaje dok ima apanaže za članstvo“. „Ceo državni aparat služio u uništavanju dokaza za ‘Doljevac'“, o brojnim kontroverzama četiri godine nakon saobraćajne nesreće.

INFORMER – List prenosi izjavu odlazećeg predsednika Češke Miloša Zemana „Kosovo nije država“. „Pregovori s Prištinom trajaće bar do 2030“, o mogućem sporazumu Prištine i Beograda.

KURIR – Posle pobede tenisera Novaka Đokovića na turniru u Australiji list piše da više niko ne mođe da kaže da nije najbolji na svetu, u tekstu pod naslovom: „Jel’ sad jasno“.

NOVA – Piše o detaljima nove optužnice protiv pljevaljskog narko bosa „I tužilac radio za Šarićev klan“. Marko Jakšić iz Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije kaže „Vučić ne može da brani Srbiju, on je ucenjena ličnost“.

POLITIKA – Prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja obnovljenog Češkog doma u Beogradu „Zeman je bio uz nas kad su to smeli samo hrabri“. List citira i predsednika Hrvatske „Oteli smo Srbima Kosovo“.

SRPSKI TELEGRAF – List citira predsednika Hrvatske Zorana Milanovića „Kosovo je oteto od Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.