U trendu

Naslovne strane za utorak 7. februar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 7. februar pišu o zemljotresu u Turskoj i Siriji, sastanku Srpske napredne stranke, prodaji Geneks kule i drugim temama.

ALO – „Vučić hoće na vanredne izbore“, list piše da je Aleksandar Vučić spreman da predvodi stranačku listu kao kandidat za premijera. „Zemlja guta gradove, hiljade mrtvih“, o zemljotresu u Turskoj i Siriji.

BLIC – „Tresu se i istok i zapad“, list piše da su zemljotresi koji su pogodili Tursku i Siriju, mogli da se osete i u Njujorku. „Vanredni izbori u septembru, Vučić kandidat za premijera“, list piše o sastanku Srpske napredne stranke.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vapaji za pomoć iz ruševina“, o zemljotresima u Turskoj i Siriji. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka Srpske napredne stranke „Neću da trpim ucene zapada, ali ni SPS ni lažne desnice“.

DANAS – „Aca Bosanac konačni kupac Geneks kule“, o tome da je to zdanje prodato po niskoj ceni kontroverznom biznismenu Aleksandru Kajmakoviću. „Javnost treba da zna šta je sadržaj zapadnog ultimatuma“, list prenosi stav poslanika pokreta Dveri Boška Obradovića.

NOVA – „Vidić ulazi u trku za predsednika FSS“, list piše da bivši fudbaler Nemanja Vidić želi da postane prvi čovek srpskog fudbala. „Novi vlasnik Geneks kule Peconijev čovek, hapšen sa Belivukom“, o prodaji Geneks kule.

INFORMER – „Kraj koalicije SNS i SPS“, naslov je teksta u kome se navodi da je predsednik države i SNS Aleksandar Vučić razočaran ponašanjem socijalista.

KURIR -„Katastrofa“, o zemljotresu u Turskoj i Siriji. O mogućim vanrednim izborima „Izbori na jesen“.

POLITIKA – „‘Eureka bar’ kupio ‘Geneks kulu'“, o prodaji Geneks kule za 2,4 milijarde dinara. „Na hiljade mrtvih u razornom zemljotresu u Turskoj i Siriji“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: Ostali smo sami idemo na izbore“, list navodi da će u septembru biti organizovani vanredni izbori u Srbiji. „Stravičan zemljotres u Turskoj i Siriji, poginulo 2.300 povređeno 10.000“, o posledicama i broju žrtava koji stalno raste.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar