Nazirala se smrt? Ovako je Bata Đoša proveo poslednja 24 časa života

Ivica Cvetković, najbolji prijatelj iznenada preminulog glumca Bogoljuba Mitića ispričao je šta se dešavalo u poslednja 24 časa života slavnog Bata Đoše.

Po onom što se moglo zaključiti iz ispovesti Đošinog prijatelja, glumac kao da je predosećao da mu se bliži kraj.

„Poslednja tri dana je bio nešto bolestan, prehlađen… Juče sam došao taksijem po njega, trebalo je da idemo za Novi Sad. Video sam da mu nije najbolje, čuli smo se pre tri dana, teško je disao. Otišli smo u obližnji kafić da porazgovaramo, rekao sam mu da je najbolje da ga odvedem kod doktora pa tek onda da idemo za Novi Sad, međutim, on nije hteo, rekao je da mu je bolje i da mu treba samo malo vazduha, da će biti sve u redu“, ispričao je Cvetković, prenosi Telegraf.rs.

On je dodao kako je video da nešto nije u redu sa prijateljem.

„Molio sam ga da bar u Zemunu odemo kod doktora, jer smo tamo išli. Završili smo šta smo imali, nije hteo da ide kod doktora. On je terao sve na šalu, govorio da je sve u redu. Otišli smo u Novi Sad i bili na ručku tamo sa nekim prijateljima. Vratili smo se, ja sam ga molio da vozi, ali nije mogao, rekao je da mu nije dobro. Ali, normalno smo pričali u putu, kao i svakog dana. Dovezao sam ga kući oko 23 časa i dogovorili smo se da se vidimo ujutru na kafi. Koliko znam, bio je budan do jedan ujutro, onda je ćerka otišla da spava, a on je ostao. Jutros vidim njegov broj telefona, ali čujem glas njegove ćerke Natalije. Kaže mi da dođem, da je tata umro. Rekla mi je da je u stanu sama sa jednom komšinicom, molila da dođem i govorila je: ‘Tata je umro, ja sam kriva’, valjda zato što nije bila budna s njim“, izjavio je Ivica i dodao da je Natalija mrtvo očevo telo pronašla oko 7 časova, kada je ustala kako bi se spremila za posao.

Poznati scenarista i čovek koji je stvorio Bata Đošu, Siniša Pavić, takođe je imao svoje viđenje života slavnog glumca.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike