Ne vidim ništa loše u susretu sa Bogoljubom Karićem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je danas da se sa predsednikom BK Grupe Bogoljubom Karićem video za vreme vojne parade u Moskvi, te da bi se ponovo sastao sa njim, jer, kako je rekao, u tome ne vidi ništa loše.

„Sastao sam se sa Bogoljubom Karicćem za vreme vojne parade u Moskvi, sastao bih se opet i ne mislim da sam išta kriv. Popio sam kafu s njim, kao što bih popio sa svima vama“, rekao je predsednik Nikolić za Sputnjik u Sankt Peterburgu, gde je juče otvorio počasni konzulat Srbije.

Predsednik je ispričao da ga je Karić tada pitao kada će protiv njega biti ukinuta optužnica, na šta mu je on odgovorio da se time bave pravosudni organi.

„I dalje smatram da je optužnica protiv njega (Karića) politički motivisana“, dodao je predsednik Srbije.

Karicć je juče u razgovoru za TV N1 najavio da će se vrlo brzo vratiti u Srbiju, ali da se neće baviti politikom.

Rekao je i da se već deset godina nije video sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ali da se nedavno sreo sa predsednikom Nikolićem prilikom njegove posete Rusiji.

Kako je naveo, predsednik Srbije mu je na pitanje o njegovoj optužnici rekao da „ne možemo da se mešamo u pravosuđe“.

Jedan komentar

  • zlata

    Nikoliću i svakom drugom treba da je čast da popiju kafu sa Bogoljubom Karićem. Za razliku od svih političara on je stvorio u životu. Setimo se Mobtela, televizije, banke, univerzitet. Kada je zasmetao otimačima Mobtela koji su zinuli na pare i konkurenciji na rezultatima predsedničkih izbora pokrenuli su nezampamčeni progon preko medija i stvarno ga oterali da bi spasao glavu. I pod izmišljenom poternicom koju niko u svetu ne priznaje, poslednjih godina u inostranstvu je napravio imperiju. Osvojio brojne svetske nagrade. I da svedem, sa takvim čovekom je čast popiti kafu. Bravo predsedniče na hrabrosti da kažeš istinu.

Ostavite komentar