U trendu

Niš: Teniseri obezbedili ogrev za siromašne

Crveni krst Niš podeliće tokom ove nedelje ekonomski najugroženijim porodicama u selima na području Niša po tri kubika ogreva koje je poklonio Teniski savez Srbije, a u isporuci će učestvovati zatvorenici iz niškog Kazneno-popravnog zavoda.

Sekretar Crvenog krsta Niš Sanja Stojanović rekla je da će ogrev dobiti 22 porodice u 21 selu i da je Javno-komunalno preduzeće „Medijana“ obezbedilo prevoz ogreva do korisnika, dok će osudjenici iz KPZ pomagati da se drvo utovari i istovari.

„Ogrev smo nabavili zahvaljujući donaciji Teniskog saveza Srbije od 200.000 dinara. Teniski savez se odazvao našem apelu za pomoć tokom trajanja Dejvis kupa u Nišu“, rekla je Stojanović za agenciju Beta.

Stojanović je navela da je Crveni krst Niš ovih dana dobio i značajnu donaciju firme „Ateks“ iz Beograda, koja je poklonila 1.400 komada odeće vrednosti oko pet miliona dinara.

On je rekla da će pantalone, džemperi i drugi odevni predmeti dobijeni od „Ateksa“ biti narednih dana podeljeni siromašnim stanovnicima na području grada Niša.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.