U trendu

Normalizovan saobraćaj kod Krupnja

Saobraćaj je normalizovan kod Krupnja pošto se voda iz bujičnog potoka „Jezava“ vratila u svoje korito, saopštio je jutros AMS S.

Brzom intervencijom putara delimično je i uklonjen veći odron kod mesta „Bajevac“ na istom putu gde se saobraćaj odvija usporeno uz naizmenično propuštanje vozila.

AMS S preporučuje svim vozačima i učesnicima u saobraćaju oprez, naročito u zapadnim, centralnim i južnim predelima Srbije, gde meteorolozi i za danas najavljuju moguću kišu.

Vozači se upozoravaju da zbog obilnih padavina predhodnih dana i izlivanja pojedinih bujičnih potoka, postoji mogućnost nanosa veće količine zemlje i mulja što povećava klizavost puta, smanjuje stabilnost i otežava upravljanje vozilom.

Učestali odroni karakteristični za ovakve vremenske prilike, a predstavljavaju još jednu veliku opasnost u saobraćaju.

U periodu od 10 do 14 časova izvodiće se radovi na održavanju

putne ITS opreme u zoni tunela „Stara Straževica“, na Kružnom putu (R-251). Za vreme trajanja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem, regulisano semaforima.

Radovi na asfaltiranju na državnom putu Topola – Rudnik su završeni, a saobraćaj se na određenim deonicama puta odvija naizmeničnim propuštanjem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.