U trendu

Normalizuje se saobraćaj u Beogradu

Na ulicama Beograda je tokom jutarnjeg špica vladao potpuni kolaps u saobraćaju zbog snega koji je tokom noći napadao, a nije očišćen. Situacija se normalizuje.

Tokom jutra, pojedini autobusi GSP uopšte nisu mogli da se kreću, a stanje na mostovima preko Save bilo je alarmantno.

Novobeogradska strana je bila prekrivena snegom i saobraćaj je bio usporen, dok je u centru grada nekoliko sati vladao potpuni kolaps na svim važnijim raskrsnicama.

Čepovi su se stvarali i na izlazu sa Banovog Brda prema Bulevaru Vojvode Mišića, a stanje je takvo da je čak i u pojedinim prigradskim naseljima, poput Batajnice i Žarkova situacija veoma teška.

Situacija u saobraćaju je oko 11 časova počela da se normalizuje – mostovi preko Save su uglavnom prohodni, a i dalje je najteže na Gazeli, kroz Takovsku se može u oba smera bez većeg zadržavanja, Slavija je prohodna, baš kao i Zeleni venac kroz koji je tokom jutra bilo skoro nemoguće proći.

U Kneza Miloša je na pojedinim mestima i dalje gužva, baš kao i u Mekenzijevoj u oba smera i Bulevaru kralja Aleksandra ka Lionu.

Problemi su i dalje na pojedinim raskrsnicama na Novom Beogradu, u okolini blokova 30, 26 i 23, a vožnja po auto-putu E-75 je i dalje usporena, prenosi B92.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.