U trendu

Očekuje se pojačan saobraćaj

Saobraćaj na putevima u Srbiji je pojačan, zbog školskog raspusta i uoči predstojećih uskršnjih praznika, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Usporena vožnja očekuje vozače iz pravca Obrenovca ka Beogradu u dužini od oko 300 metara, na delu Ostružničke petlje, ispod savskog mosta, gde je u funkciji samo jedna saobraćajna traka.

Prema podacima Uprave granične policije RS na graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta, a zbog uobičajenih gužvi na Bajakovu i Horgošu vozačima se preporučuje da koriste manje granične prelaze na granici sa Hrvatskom i Madjarskom.

Danas od 07.00 do 16.00 časova, na državnom putu I B reda Kragujevac (Divostin) – Ravni Gaj radiće se na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz u dužini od 30 metara, a saobraćaj će se na toj deonici odvijati jednom kolovoznom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Do 13. aprila zbog redovnog održavanja deonica Zlatibor – Rzav, Krst – Jokina ćuprija saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Preševo – Depce, zbog klizišta saobraćaj se odvija naizmenično jednom kolovoznom trakom uz postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Od 15. marta radi se na obilaznici oko Beograda na izgradnji leve kolovozne trake autoputa na delu kod Ostružničke petlje gde se obilaznica ukršta sa novim Obrenovačkim putem.

U smeru ka Surčinu, iz pravca Bubanj Potoka kod isključenja za Beograd na Ostružničkoj petlji sužena je leva saobraćajna traka. Na pristupnoj saobraćajnici iz pravca Beograda ka Surčinu sužena je prvo leva, a zatim i desna traka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.