U trendu

Odbornica SNS sa komšijama na Vračaru, kritikuje Đilasa

BEOGRAD – Odbornica SNS u Skupštini grada Beograda Draginja Vlk poručila je danas, u razgovoru sa komšijama na Vračaru, da je SNS podržala inicijativu građana i sprečeno je da deo parka na uglu ulica Tomaša Ježa i Požarevačke postane privatno vlasništvo i kritikovala poteze bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

Navela je da je program Đilasa, za koga kaže da je najgori gradonačelnik u istoriji Beograda, samo otimanje od građana.

Vlk je istakla da je Dragan Đilas, sa svojim „lokalnim jurišnicima“ Kuzmanovićem i Tatićem, otuđio deo javne površine, i parkić koji se nalazi na uglu ulica Tomaša Ježa i Požarevačke dao privatnom vlasniku tako što je, navodi, poništio eksproprijaciju iz 1972. godine i otvorio put da deo parka postane privatno vlasništvo.

„Inicijativu građana podržala je SNS i sprečeno je otuđenje parkića koji je tu više od 70 godina. Podsetiću vas takođe, da ovo nije jedini primer Đilasovog otimanja u ovom kraju. Naime, u javnoj garaži u Požarevackoj ulici Dragan Đilas je zatvorio protivpožarni put i od jednog parking mesta napravi četiri za svoje luksuzne automobile“, rekla je Vlk.

Publicista Miloje Popović, koji živi na Vračaru, zahvalio je odbornici Draginji Vlk i SNS jer su, kaže, imali sluha i sprečili „urbani zločin“ bivše vlasti na Vračaru, kao i to da pojedinci „koji su hteli da imaju novac na svom računu i da se provode na nekim jahtama uzurpiraju više od 500 građana“.

Popović je naglasio da građani zaslužuju da uživaju u parkiću, za koji je rekao da je ekološka oaza.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    Sta li ce tek ista za koju godinu da prica sa „komsijama“ kad promeni dres i dodju neki drugi. Tek ce tada biti materijala z „blacenje“ onih koje sada „slavi i obozava“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike