U trendu

Odlična šansa za nezaposlene: 30 firmi sutra traži 600 radnika

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ), Privredna komora Srbije i Gradska opština Vračar organizuju sutra Sajam zapošljavanja od 10 do 14 časova.

Ponudu slobodnih poslova u zgradi opštine Vračar predstaviće, oko 30 poslodavca, kojima je potrebno preko 600 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: medicinskih sestara, vaspitača, pedagoga, defektologa, doktora dermatologije, fizioterapeuta, frizera, menadžera i prodavaca.

Poslodavci traže i kasire, anketare, bukere, operatere u call centru, magacionere, vozače, aranžere, komercijaliste, administrativce, savetnike osiguranja, bageriste, viljuškariste i kraniste, farmaceute, farmaceutske tehničare, bravare, varioce, mehaničare, električare i menadžere prodaje.

Slobodnih radnih mesta ima i za službenike obezbedjenja, promotere, knjigovodje, mesare, kurire, pakere, pomoćne radnike, recepcionere, konobare, sobarice, programere, gradjevinske inženjere i arhitekte, elektroinženjere, inženjere telekomunikacija, modelare, elektroinstalatere, stolare, zidare, keramičare, podopolagače, metalofarbare…

Sajam se otvara u 10:30 sati, a na njemu će kompanija Alda Robotics, koja će, pored ponude slobodnih radnih mesta, posetiocima predstaviti i robota koji poseduje veštačku inteligenciju, a na čijem displeju će biti prikazivane prezentacije vezane za vračarski sajam zapošljavanja.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu NSZ nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima te službe za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

(Beta)

1 komentar
  1. bambi

    Taj sajam ima zapravo za cilj reklamiranje firmi. Sto se tice zaposljavanja, to je samo po sebi, zakljucujete, prevara u startu. Sto te iste firme nisu do sada zaposlile raju? Sta su cekali, sajam? Milijardu puta sam na te sajme isao i nikada posao nisam nasao. Odvratno kako danas funkcionise kapitalisticki drustvo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike