U trendu

Osmoro povredjeno u saobraćaju u Beogradu

U sedam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povredjeno osmoro ljudi, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je mladić (25) lakše povredjen u udesu kod Plavog mosta dva časa posle ponoći, a da je trudnica (40) zbrinuta i prevezena na pregled u Ginekološko akušersku kliniku „Narodni front“ posle saobraćajne nezgode u Ulici Mite Ružića oko 22 časa.

Mladić (25) i devojka (24) zbrinuti su na licu mesta nakon saobraćajne nezgode oko 21.40 na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina, kao i žena koja je sinoć oko 21 čas na raskrsnici Majora Zorana Radosavljevića i Braće Smiljanić kolima upala u šaht.

Pešak, mladić (26), zadobio je višestruke lakše povrede kada je oboren u Bulevaru oslobodjenja oko 20.35 zbog čega je posle ukazane pomoći prevezen u Urgentni centar, dok je žena (32) povredjena u saobraćajnoj nezgodi u 20 časova posle čega je poslata neurohirurgu.

Mladić je zadobio lakše povrede kada je u Ulici Jurija Gagarina oko 19.25 pao s motora, dok je u 19.15 prijavljeno da je biciklista povredjen na raskrsnici u Borči, ali lekarska ekipa ga nije zatekla na licu mesta.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 126 puta, od čega je 27 intervencija bilo na javnom mestu, dok su pomoć lekara tražili svi hronični bolesnici, a bilo je i dosta alkoholisanih ljudi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.