najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Osnovce na ekskurziji odveli u vilu Svetlane Ražnatović

Učenici trećeg razreda Osnovne škole “23. oktobar” iz Sremskih Karlovaca, u okviru jednodnevnog obilaska Beograda, odvedeni su da posete dom Svetlane Ražnatović, sa kojom su se družili i na poklon dobili potpisan CD, preneo je danas portal 021.

Dešavanja sa ekskurzije preneo je roditelj učenice III/2 razreda te osnovne škole, koja se pre dva dana vratila sa pomenute ekskurzije i ispričala roditeljima koja su mesta posetili.

“Na moje pitanje kako je bilo na eskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje. Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram”, rekao je roditelj za 021.

Planom ekskurzije predviđeno je da osnovci posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde.

Roditelj je dodao da je lično pozvao direktora škole, koji mu je objasnio da su učiteljice Cecu “verovatno srele na parkingu, nakon čega je počeo i da ga vređa.

Novinari su pokušali da dobiju komentar od direktora škole Gorana Maravića, ali je on spustio slušalicu nakon što je čuo razlog poziva.

Načelnik školske uprave za Južnobački okrug Jovan Vukčević rekao je da ne može da komentariše slučaj o kome nema sve informacije, dodavši da nijedna škola ne sme da odstupa od utvrđenog plana ekskurzija.

Svetlana Ražnatović je jedna od najpopularnijih folk pevačica, a poznata je i kao žena ubijenog vodje paravojnih formacija tokom ratova devedesetih Željka Ražnatovića.

(Beta)

Priključite se diskusiji o ekskurziji đaka.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike