U trendu

Otvaranje klizališta na Trgu Nikole Pašića 22. decembra

U okviru novogodišnje gradske manifestacije „Beogradska zima“ u utorak, 22. decembra, počeće sa radom klizalište na Trgu Nikole Pašića, koje će posetiocima biti na raspolaganju do 29. februara sledeće godine.

Klizalište će svečano otvoriti zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, navodi se u saopštenju organizatora pomenute manifestacije u kom je najavljeno da će na otvaranju nastupiti klizački klubovi „Olimpik“, „Helena Pajović“ i „Pionir“.

U saopštenju se navodi da će posetioci klizališta svakog vikenda od 26. decembra do 29. februara moći da uživaju u raznovrsnim programima: takmičenjima malih hokejaša, dečijim predstavama na ledu, besplatnoj školi klizanja, božićnom maskenbal na ledu…

Programe na klizalištu organizuje Centar beogradskih festivala „CEBEF“, uz pokroviteljstvo Grada Beograda.

Kako se navodi, klizalište će raditi svakoga dana od 10 do 22 sata, osim u periodu praznika kada će radno vreme biti izmenjeno. Tako će 29. i 30. decembra klizalište raditi od 10 do 19 sati, dok će 31. raditi nešto kraće, od 10 do 16 sati. U saopštenju piše da prvog i sedmog januara klizalište neće raditi, a šestog će radno vreme biti od 10 do 16 sati.

Korišćenje klizališta biće besplatno, a cena iznajmljivanja klizaljki je simbolična i iznosi 100 dinara po paru.

U saopštenju je najavljeno da će se svakog vikenda organizovati besplatna škola klizanja, takmičenje malih hokejaša i predstave na ledu. Besplatna škola klizanja je za decu do 15 godina, a održavaće se svakog vikenda u periodu od 16 do 17 sati. Školu klizanja vode licencirani instruktori klizanja, a u okviru nje biće formirane dve grupe od po 15 dece.

Svi zainteresovani se za školu klizanja mogu prijaviti na klizalištu na Trgu Nikole Pašića od 22. do 26. decembra, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar