U trendu

Otvoren drugi poziv za Medjunarodni program prakse u Unikredit Grupi

UniCredit Grupa je danas otvorila prijave za drugi krug Medjunarodnog programa prakse „Impact“, koja počinje u septembru, a svi zainteresovani mogu da se prijave najkasnije do 1. maja 2018. godine.

Kako je saopšteno, UniCredit Grupa je početkom godine pokrenula konkurs za prvi talas te prakse u okviru koje su diplomci iz Evrope, imali priliku da se prijave da 18 meseci provedu u bankama članicama UniCredit Grupe u Milanu, Minhenu, Beču, Londonu, Parizu, Singapuru i Njujorku.

Zahvaljujući poslovnoj rotaciji, to razvojno putovanje nudi jedinstven uvid u banku i olakšava započinjanje karijere u okviru te finansijske grupe, a učesnici će imati priliku da upoznaju različita područja poslovanja banke, steknu znanje i veštine, ali i da kreiraju sopstvenu mrežu kontakata.

Kako navode, idealan kandidat treba da ima završen fakultet sa visokim prosekom, odredjeno poslovno iskustvo ili praksu, da zna engleski jezik i bude u mogućnosti da putuje u inostranstvo, a učesnici koji uspešno završe taj program i pokažu veliki potencijal i izvrstan učinak mogu da očekuju ugovor na neodredjeno, vrlo konkurentan finansijski paket i jasan profesionalni razvoj.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka www.unicreditgroup.eu/impact.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike