U trendu

Ovako upravnik zgrade preti stanarima (foto)

„Ako u vašem stanu nađem neprijavljenog sledi kazna. Posete su dozvoljene danju, noću nema zadržavanja“. kaže jedan „poneseni“ novopečeni upravnik zgrade.

„Nema šta da komentarišete ako u vašem stanu nađem nekoga ko nije prijavljen. Sledi prijava Komunalnoj policiji i kazna propisana kućnim redom. Posete su dozvoljene tokom dana, ali noću nema zadržavanja i spavanja ilegalno. Pazite – za sve postoje kazne“, navodi se u obaveštenju u jednoj zgradi koju je javnosti predočio poverenik Rodoljub Šabić.

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka od ličnosti, Rodoljub Šabić, reagovao je na ponašanje jednog novopečenog upravnika zgrade, pošto se na društvenim mrežama prethodno pojavila fotografija obaveštenja koje je upućeno stanarima.

U problematičnom saopštenju navedeno je da će upravnik kontrolisati ko boravi u zgradi, kao i da će to raditi zbog „sve većeg ulaska u gradu nepoznatih lica“.

Takođe, naveo je i da će „strogo kontrolisati broj članova (domaćinstava)“, kao i da su stanari „dužni da otvore svoja vrata od stana kada on pozvoni ili pokuca“.

„Nema šta da komentarišete ako u vašem stanu nađem nekoga ko nije prijavljen. Sledi prijava Komunalnoj policiji i kazna propisana kućnim redom. Posete su dozvoljene tokom dana, ali noću nema zadržavanja i spavanja ilegalno. Pazite – za sve postoje kazne“, navodi se u obaveštenju koje prenosi „Nedeljnik“

Prema komenatrima na Twitteru, radi se o jednoj zgradi u Novom Sadu.

Poverenik je na svom Twitteru profilu sve to prokomentarisao rečima „ozbiljno ili naučna fantastika?“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.