U trendu

Ovo su dobitnici četvrtog kola igre „Uzmi račun i pobedi“

U četvrtom izvlačenju ovogodišnje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ izvučeni su dobitnici 36 nagrada, među kojima su dva stana u Beogradu, 14 automobila marke „Fiat 500 L“ i 20 robnih vaučera.

Dobitnik trosobnog stana na Novom Beogradu od 70 kvadrata je Janko Poulić , a njegov koverat sa 10 fiskalnih računa izvukao je fudbaler Nenad Milijaš.

Drugu glavnu nagradu, dvosoban stan od 55 kvadrata u Zemunu, dobila je Dušanka Đurić, čiji koverat je izvukao fudbaler Miroslav Vulićević.

Četrnaest automobila „Fiat 500 L“ dobili su Vuk Obradović, Ružica Mitevski, Marina Ratković, Ratomir Stanisavljević, Svjetlana Zeljković, Biljana Petrović, Srbislav Radosavljević, Goran Miljuš, Suzana Rašić, Miljana Daničić, Olivera Marić, Marijana Tilica, Milica Milojević i Mileta Ristić.

Dobitnici 10 robnih vaučera za kupovinu u Gomex-u, u vrednosti od po 60.000 dinara, su Tatjana Đorđević, Miljana Tejanović, Georg Letić, Miodrag Jovanović, Danijela Kunić, Milka Pešić, Biljana Marković, Slavica Marković, Aleksandar Jevtović i Slobodan Jovanović.

Dobitnici 10 robnih vaučera za kupovinu u Gorenju, u iznosu od po 120.000 dinara, su Leposava Radosavljević, Gojko Panić, Marija Paunović, Dušan Amidžić, Dušan Nikolić, Marina Đorđević, Zorana Lajančić, Stjepan Josipović, Aleksandra Topalović i Stanislava Kanton.

Gost večerašnjeg izvlačenja nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ bio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

U direktnom televizijskom prenosu nagrade su, osim fudbalera Vulićevića i Milijaša, izvlačili i baletski umetnici Sonja Lapatanov i Nikola Tomašević, glumci Miloš Đurovic i Brankica Sebastijanovic, kao i reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović i automobilista Miloš Pavlović.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ organizuje se u okviru akcije „Godina borbe protiv sive ekonomije“, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o žnačaju suzbijanja sive ekonomije i poštovanja propisa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.