U trendu

Pakleno za Novaka u Indijan Velsu: Sa Rafom, Rodžerom i Del Potrom u istoj četvrtini žreba

Najviše razloga za radovanje ovakvom ishodu žreba ima Endi Marej kome je praktički otvoren put do finala. Del Potro mogući Novakov protivnik već u trećem kolu, prenose sportski mediji u svetu.

Zvanično Indijan Vels ima zvanje Mastersa, ali prema žrebu za ovogodišnji turnir s pravom može da se proglasi grend slemom. Paklen žreb za Novaka Đokovića na pomenutom mastersu.

U njegovoj polovini žreba se nalaze Rafael Nadal i Rodžer Federer, a svemu ovome se najviše raduje Endi Marej koji će u svom delu kostura od težih protivnika imati Stena Vavrinku i Žoa-Vilfreda Congu. Pored trojice iz „velike četvorke“ u istoj četvrtini su Nik Kirgios, Huan Martin Del Potro i Aleksandar Zverev.

Novak bi posle duela sa Edmundom ili Elijasom u drugom, već u trećem kolu mogao da igra sa visokim Argentincem koji je ujedno poslednji čovek koji ga je savladao na ovom takmičenju (u polufinalu 2013. godine).

Ukoliko uspe da ga prođe čeka ga duel sa Kirjosom i prilika za revanš za poraz u Akapulku. A, ako savlada i njega i ne bude nikakvih iznenađenja čeka ga bolji iz duela Rafe i Rodžera…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.