Penzioneri sa Starog grada: Otkud Đilasu naši brojevi telefona

BEOGRAD – Više građana sa beogradske opštine Stari grad tvrdi da su u petak dobili SMS poruku osnivača Saveza za Srbiju Dragana Đilasa sa pozivom da se pridruže današnjem protestu opozicije.

Oni su redakcijama medija u Beogradu dostavili „screen shot“ SMS poruke sa Đilasovim potpisom, uz pitanje kako su njihovi brojevi telefona poznati Đilasu, te nije li to zloupotreba i povreda njihove privatnosti.

Ističu, inače, da su u penziji, i tvrde da to nije prvi put, te da će se obratiti povereniku za zaštitu podataka i drugim nadležnim institucijama.

„Odakle Đilasu pravo da me poziva na svoje stranačke skupove, kada mu nisam dao broj svog telefona”, navodi jedan od građana sa opštine Stari grad.

Savez za Srbiju za danas u Beogradu je najavio protest „Stop krvavim košuljama“, povodom napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića.

Protest će početi u 18. 00 časova kod Filozofskog fakulteta, a nastaviće se šetnjom pored Skupštine Srbije, zgrade Radio-televizije Srbije, Svetogorskom i Makedonskom ulicom, do Trga Republike.

(Tanjug)

1 komentar
  1. bambi

    Kako mislite otkud Djilasu? Pa okrenite bele stranice i imate telefone svih gradjana dostupne svima. Ljudi, ja vas iz vlasti simpatisem ali nemojte ovakvim beograskim forama da se sluzite. Je li to u redu? Najvise mrzim ovakve vrste kostakanja, kao ne znam ja odakle i tako to. Manite se corava posla. Ovo je 21. vek. Ti fazoni su palili u Djekna jos nije umrla a ka’ ce, ne znamo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike