U trendu

Petrović Bastaću: Dokle ćeš da obmanjuješ građane?

BEOGRAD – Član Predsedništva SNS Luka Petrović izjavio je danas da nije tačno da je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać blokadama sa saradnicima uticao na to da saobraćaj na Trgu republike ostane isti kao pre rekonstrukcije, jer je Sekretarijat za saobraćaj u svojim uslovima napisao upravo to – da režim saobraćaja ostaje isti.
Petrović je upitao Bastaća dokle će da laže i obmanjuje građane.

„Jedino što si ti uradio i doprineo je to što si sa svojim šefom Đilasom upadao i uništavao zgradu RTS-a, rušio gradilišta, lomio građevinske znakove i maltretirao poštene radnike“, naveo je Petrović u pisanoj izjavi.

„Kako te nije sramota i da li imaš imalo obraza da možeš da kažeš da si ti uticao na bilo šta, kada svi znaju, a i lako je proverljivo, da je i Sekretarijat za saobraćaj u svojim uslovima napisao da režim saobraćaja ostaje isti“, istakao je Petrović.

On je naveo da će vlast uvek odgovorati na takve tvrdnje, ali ne lažima, nego istinom i činjenicama.

Petrović dalje konstatuje „sve što valja i sve što je dobro morate da ispolitizujete i pokušavate na najgore moguće načine da uništavate“.

Bastać je danas pred novinarima upitao gradske čelnike da li je bilo potrebno da organizuju više od deset blokada radova na Trgu republike da bi, kako kaže, gradski Sekretarijat za saobraćaj saopštio da će sve biti isto kao pre rekonstrukcije.

Kada je reč o SC „Milan Gale Muškatirović“, Petrović je rekao da ga je Bastać sistemski godinama pljačkao i uništavao i da to nije njegova privatna imovina.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike