U trendu

Pijačni Karavan zimnice ovog vikenda na pijaci Đeram

BEOGRAD – Pijačni Karavan zimnice ovog vikenda, 23. i 24. januara, od 8.00 do 16.00 časova, biće održan na pijaci „Đeram“, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace“.

Najavljeno je da će svi posetioci Đeram pijace, pored svežeg voća i povrća, imati priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi i to po pristupačnim cenama.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi Beograđani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ hoće da pokažu da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

Karavani zimnice tokom sezone menjaju lokacije, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća, bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

JKP „Gradske pijace“, zbog negovanja visokog stepena odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.