najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Početak turističke sezone na Beogradskoj tvrđavi

Nakon zimske pauze, od danas otvoreni objekti na Beogradskoj tvrđavi (Rimski bunar, Sahat kula, Veliki barutni magacin, Kula Nebojša, Vojni bunker i Kazamati Vojnog muzeja) ponovo će svakodnevno biti dostupni za posetioce.

Ulaznice za sve objekte mogu se kupiti na prodajnim mestima na Beogradskoj tvrđavi: u Galeriji Beogradske tvrđave u Stambol kapiji i u Kuli Nebojša.

U svakom od otvorenih objekta posetioce će svakodnevno čekati prezenteri Beogradske tvrđave, koji će ih upoznati sa objektima, istorijskim okolnostima i razlozima njihovog nastanka, kao i sa postavkom koja se nalazi u njima, navodi se u šaopštenju.

Osim pojedinačnih karata, JP „Beogradska tvrđava“ nudi posetiocima i kupovinu objedinjene ulaznice za pet objekata na Beogradskoj tvrđavi (Kulu Nebojšu, Sahat Kulu, Rimski bunar, Veliki barutni magacin i Vojni bunker) po ceni od 450 dinara (puna cena za 5 pojedinačnih karata je 700 dinara), a za studente, đake i penzionere cena je 350 dinara.

Objedinjena ulaznica nije vremenski ograničena i ne podrazumeva posetu svim objektima u istom danu.

Sahat Kula, Rimski bunar, Veliki barutni magacin, Vojni bunker i Kazamati Vojnog muzeja otvoreni su svakodnevno od 11.00 do 19.00 časova, a Kula Nebojša radi od srede do nedelje od 11.00 do 19.00 časova.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike