najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Počinje letnja sezona na bazenima SRC Tašmajdan

Letnja sezona na otvorernim bazenima SRC „Tašmajdan“ zvanično počinje danas i trajaće do 31. avgusta.

Bazeni će raditi svakog dana od 10 do 19 sati, a sreda će biti školski dan, kada će ulaznica za bazen za sve školarce biti đačka knjižica.

„Svi bazeni u Beogradu su spremni. I ovaj letnji raspust ulepšaće besplatni sportski programi osnovcima i srednjoškolcima u Beogradu. Pored ulaska na bazene sa đačkom knižicom sredom, ove godine deca će na Adi Ciganliji takođe sredom moći besplatno da koriste rolere i bicikle. Budžet Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograd povećan je za 100 posto u odnosu na 2013. godinu i činimo sve napore da što više dece uzme učešće u sportskim programima“, rekao je gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak.

Plato oko bazena je uređen i proširen, povećan je broj ležaljki, a ceo prostor je dodatno ozelenjen.

„Spremniji nego ikada dočekujemo novu sezonu. Uspeli smo da vratimo „Tašu“ stari sjaj bez dodatnih zaduživanja. Takođe, otvorili smo i stadion „Tašmajdan“ i polako ovo kultno mesto počinje da liči na ono od pre 20 godina“, rekao je član gradskog veća Dragomir Petronijević.

Direktor SRC „Tašmajdan“ Milan Novović pozvao je Beograđane da spas od vrućina pronađu upravo na kultnom kupalištu.

„Potrudili smo se da i ove sezone uvedemo određene novine i našim posetiocima pružimo što prijatniji boravak na bazenima. Posebno smo ponosni što cena karte ostaje ista kao i prethodne sezone. Nadamo se da će ova sezona biti jednako uspešna kao prethodna i da će Beograđani spas od vrućina potražiti upravo na „Tašu“, zaključio je Novović.

Pojedinačna celodnevna ulaznica za bazen biće 300 dinara, dok će se ulaz posle 16 naplaćivati 200 dinara. Omogućena je i kupovina mesečnih i sezonskih karti po povoljnim cenama.

Tokom sezone, posetioci će biti u prilici da koriste i rane jutarnje termine za plivanje, a kada vremenske prilike dozvole, biće omogućeno i noćno kupanje.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike