U trendu

Pojačan saobraćaj na putevima ka Makedoniji i Crnoj Gori

Danas se kao i prethodnih dana očekuje nešto veći broj vozila i malo pojačan intenzitet saobraćaja na auto-putevima, na putu ka Makedoniji kao i crnogorskom primoriju, na putu koji vodi preko Užica i Zlatibora.

Jači intenzitet saobraćaja očekuje se tokom vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMS S vozače poziva da s obzirom na letnje temperature ukoliko mogu izbegavaju vožnju u najtoplijem delu dana, između 11 i 16 časova i da kada osete prve znake umora, pad koncentracije ili nervozu, obavezno naprave pauzu.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na GP Horgoš su oko 90 min.

Produžavaju se radovi na državnom putu II B reda broj 347, na deonici od državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75) do centra Vrčina, do 10.jula, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Zbog tehnologije samih radova na sanaciji kolovozne ploče, radovi se produžavaju do 26.juna do 19.00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (Obilaznica oko Beograda) na mostu preko reke Save.

Radovi se izvode u kontinuitetu i za saobraćaj je zatvoren smer ka Novom Sadu, a saobraćaj je preusmeren na smer ka Beogradu i regulisan semaforskom signalizacijom uz naizmenično propuštanje vozila.

Završeni su radovi na državnom putu I A reda broj 1, (auto-put E-75), deonica od naplatne stanice „Doljevac“ do petlje „Leskovac centar“ i saobraćaj je normalizovan.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike