U trendu

Poslanici o zakonima iz oblasti pravosudja i zdravstva

Skupština Srbija počeće u ponedeljak novu sednicu na čijem će se dnevnom redu naći predlozi više zakona iz oblasti pravosudja i zdravstva.

Poslanici će medju 13 tačaka dnevnog reda, razmatrati Predloge zakona o izvršenju i obezbedjenju, o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu, izmene i dopune Zakona o uredjenju sudova kao i Predlog Zakona o dopuni Zakona o sudijama, koji je podnela Vlada Srbije.

Na dnevnom redu će se naći i Predlozi Zakona o dopunama Zakona o javnom tužilaštvu, o izmenama i dopunama Zakona o Visokom savetu sudstva, izmene i dopune Zakona o Državnom veću tužilaca, izmene i dopune Zakona o Pravosudnoj akademiji kao i Vladin Predlog Zakona o izmenama i dopunama Zakona o sudskim taksama.

Dodaje se da će na predlog predsednice Narodne skupštine, poslanici razmatrati i Predlog zakona o potvrdjivanju Sporazuma izmedju Vlada Srbije i Poljske o uzajamnoj zaštiti tajnih podataka, izmene i dopune Zakona o zdravstvenoj zaštiti, Predlog zakona o izmenama Zakona o zdravstvenom osiguranju kao i izmene i dopune Zakona o zdravstvenoj dokumentaciji i evidencijama u oblasti zdravstva.

Sednica će početi u ponedeljak u 10 časova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.