U trendu

Posle tročasovnog prekida normalizovano snabdevanje strujom

BEOGRAD – Zbog kvara na novobeogradskoj trafostanici, koja je u vlasništvu JKP „Beogradske elektrane“, bez struje je od 15 do 18 sati ostao deo korisnika distributivnog sistema na Novom Beogradu, Čukarici i u centralnim gradskim opštinama.

Bez struje su u tom periodu bile i pojedine trolejbuske i tramvajske linije, zbog čega se u gradu stvarala velika saobraćajna gužva.

U prekidu su bile tramvajske i trolejbuske linije u delu Kneza Miloša, Bulevara Neznanog junaka, na Mostarskoj petlji, deo Novog Beograda u Bloku 28 i Požeška ulica na Banovom brdu, prenosi RTS.

Na tim lokacijama u prekidu su do kasnih poslepodnevnih sati bile tramvajske linije 11, 12 i 13, trolejbuske linije 40 i 41, i linija Eko 1.

Oko 18 časova snabdevanje strujom je normalizovano prvo u ulici Kneza Miloša.

Bez struje je bila i Požeška ulica na Banovom brdu, gde nisu radili semafori i stvarala se velika saobraćajna gužva, a policija je regulisala saobraćaj.

Iz EDB-a su saopštili da je zbog kvara na trafostanici TS 110/35 kV TE-TO Novi Beograd, koja je u vlasništvu JKP „Beogradske elektrane“, bez napajanja od 15.15 ostao deo korisnika distributivnog sistema na Novom Beogradu, Čukarici i u centralnim gradskim opštinama.

Dežurne ekipe su odmah izašle na teren radeći na uspostavljanju napajanja preko alternativnih pravaca.

Na nekoliko minuta do prebacivanja na agregate, bez struje je bio i deo Kliničkog centra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar