U trendu

Povremeno bez vode od ponedeljka Voždovac, Novi Beograd, Zvezadara i Palilula

Stanovnici beogradskih opština Voždovac, Novi Beograd, Zvezdara i Palilula tokom iduće sedmice povremeno će biti bez vode zbog radova na vodovodnoj mreži, saopštilo je danas Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Na Zvezdari i Paliluli u ponedeljak od 8 do 22 časa bez vode biće potrošači u Ulici kraljice Marije izmedju Bulevara kralja Aleksandra i Ulice Starine Novaka, kao i potrošači u Ruzveltovoj ulici izmedju ulica Kraljice Marije i Dimitrija Tucovića.

Na Voždovcu će u utorak od 8.30 do 14 časova bez vode ostati potrošači u Ulici Rada Neimara.

Na Novom Beogradu će od ponedeljka do subote povremeno zbog ispiranja vodovodne mreže biti prekidano snabdevanje vodom ili će biti umanjen pritisak od 22 do 6 časova.

Planirano je da se vodovodna mreža u ponedeljak ispira u blokovima 37, 38, 39 i 28, potom u utorak u blokovima 21 i 22, dok će se u sredu radovi izvoditi u blokovima 29,30, 31 i 32.

Dodaje se da će u četvrtak mreža biti ispirana u blokovima jedan, tri, četiri, 33 i 34, a u petak u blokovima 23, 24, 19 i 19A.

Za najuže potrebe za pijaćom vodom obezbedjena je autocisterna, a iz vodovoda su apelovali na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike