U trendu

Prijave za novinarsku nagradu MC „Odbrana” do 31.decembra

BEOGRAD – Konkurs za novinarsku nagradu „Ivan Marković“, koju dodeljuje Medija centar „Odbrana” za najbolje medijsko izveštavanje o aktivnostima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u 2018. godini, otvoren je do 31. decembra.

Pravo učešća na konkursu, sa jednim orfoginalnim radoma i najviše pet autora, imaju svi profesionalni novinari koji rade za medije na teritoriji Srbije bez obzira na njihov formalni status, saopštilo je Ministarstvo.

Na konkurs se šalu prilozi (intervjui, članci, komentari, reportaže, radio i TV emisije) o aktivnostima Ministarstva odbrane i Vojsci Srbije koji su štampani ili emitovani u sredstvima javnog informisanja Srbije od 1. januara do 31. decembra ove godine.

O dodeli novinarske nagrade „Ivan Marković“, po posebnom Pravilniku, odlučuje žiri od pet članova, a priznanja će biti uručena na prigodnoj svečanosti povodom 24. januara – Dana Medija centra „Odbrana“ i godišnjica vojne štampe.

Prilozi se šalju na adresu: Medija centar „Odbrana“, Braće Jugovića 19, 11000 Beograd sa naznakom „Konkurs za novinarsku nagradu Ivan Marković“.

Prijava za konkurs dostupna je na veb sajtu Ministarstva odbrane www.odbrana.mod.gov.rs i Medija centra „Odbrana“ www.odbrana.mod.gov.rs

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.