U trendu

Pronađen novinar Stefan Cvetković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je novinar za kojim se proteklih dana tragalo živ i da se trenutno nalazi na ispitivanju u policiji.
„Stefan Cvetković je je živ i zdrav i ne fali mu dlaka s glave“, rekao je predsednik Srbije na vanrednoj konferenciji za novinare.

Kako je objasnio, novinar je pronađen u ranim poslepodnevnim satima, bez bilo kakvih povreda, dok će detalji slučaja biti poznati narednih dana.

Vučić je dodao da je mnogo toga bilo namešteno na mestu gde je pronađen njegov automobil.

„Čestitam svim pripadnicima policije, niko od nas gotovo da nije spavao. Šta se sve dogodilo, imaćete dovoljno vremena da čujete. Odmah smo posumnjali u onu verziju koja se pojavila u mnogim medijima. Mi smo posumnjali jer nikakvih tragova borbe nije bilo. Takođe smo videli da je ostavljen sat koji je plastični, mnogo jeftiniji od sata koji je Cvetković nosio nekoliko dana ranije. Nikakvih tragova borbe, kočenja nema. Psi tragači nisu nanjušili krv, žandarmi i ronioci nisu našli ništa“, dodao je Vučić.

Kako je rekao, verovatno će se duže nalaziti u policiji, da se utvrdi šta je stvarno bilo, a i sam Cvetković je potvrdio da je dobro.

Vučić je zahvalio policiji i BIA, ministru Stefanoviću i šefu BIA Gašiću.

Ovo je država čiji bezbednosni organi znaju svoj posao i to je ono što mnogima smeta. Srbija je demokratska zemlja, snažnih demokratskih institucija i bezbednosnih snaga, poručio je Vučić.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (12)