najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Propala prodaja Niške televizije

Prvi pokušaj prodaje “Niške televizije” proglašen je neuspešnim jer ponuda jedinog zainteresovanog kupca nije sadržala svu potrebnu dokumentaciju, saznaje agencija Beta od predstavnika televizije.

“Na oglas za prodaju ‘Niške televizije’ javio se samo konzorcijum koji čine Dragan Milošević i ‘Narodne novine’, ali je njihova ponuda odbačena zbog nepotpune dokumentacije”, rekao je urednik “Niške televizije” Nebojša Veličković.

On je u ime zaposlenih u toj medijskoj kući prisustvovao otvaranju ponuda u Agenciji za privatizaciju u Beogradu.

Prema rečima Veličkovića, drugi oglas za prodaju “Niške televizije” biće raspisan kada bude završen prvi krug prodaje ostalih državnih medija u Srbiji.

“Kada će biti taj drugi pokušaj prodaje za sada ne znamo, ali poznato je da će tada početna prodajna cena biti dva puta manja od sadašnjih 75.000 evra, na koliko je televizija procenjena”, izjavio je Veličković.

On nije mogao da kaže ko je Dragan Milošević koji je sa “Narodnim novinama” formirao konzorcijum za kupovinu “Niške televizije”, ali kako Beta nezavanično saznaje reč je o kumu ministra odbrane Bratislava Gašića.

“Niška televizija” ima 81 radnika, a novi vlasnik neće imati problem sa viškom zaposlenih jer se za odlazak iz tog medija izjasnilo njih 75.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike